Onze bijzondere kanjers in beeld

Dit is Thérésia Bas

Thérésia is werkzaam in Zuyderland Medisch Centrum waar zij met grote toewijding en passie de kamers van corona patiënten desinfecteert. Ondanks het feit dat wij Thérésia niet kunnen bezoeken in het ziekenhuis hebben wij dagelijks telefonisch contact met elkaar.

Thérésia is super trots dat zij een belangrijke bijdrage kan leveren in deze crisisperiode en haar steentje kan bijdragen aan de goede verzorging van de patiënten. De werkdruk is hoog door het toenemend aantal patiënten en veranderingen van protocollen vanwege de nieuwe maatregelen en instructies rondom het corona virus. Thérésia past zich inmiddels goed aan op deze nieuwe omstandigheden en maakt bovendien tijdelijk extra werkuren. Hierover staan wij in nauw contact met haar leidinggevende zodat we dit op een goede manier kunnen begeleiden en zoveel mogelijk passend voor haar kunnen maken.

Thérésia maakt tijdelijk extra werkuren en doet dit vol passie. Maar uiteraard kijkt zij ernaar uit dat zij, als deze crisis voorbij is, weer verlof kan gaan opnemen om zo weer meer tijd te hebben om van haar nieuwe woning te genieten waar ze onlangs naar toe is verhuisd.

Wij zijn super trots op Thérésia en de enorme inzet die zij momenteel toont in deze moeilijke tijden. Wij hopen haar snel weer te kunnen bezoeken op haar werkplek om een bedankje te brengen voor haar inzet, motivatie en haar hart♥ voor het mooie werk dat zij doet.

 

Contact

USG Restart
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere
Nederland

0800-7378278

KvK: Flevoland 29049529
BTW: NL 8073.28.790.B01