Ondernemingsraad voor Flexmedewerkers

De ondernemingsraad voor flexmedewerkers (de OR Flex) behartigt de belangen van de flexmedewerkers die werkzaam zijn voor USG Restart en tevens voor ASA, Start People en Unique. In de ondernemingsraad Flex zitten flexmedewerkers uit verschillende beroepsgroepen. ASA, Start People, Unique en USG Restart hebben vestigingen verspreid over heel Nederland. Daarom zijn de leden van de ondernemingsraad Flex ook afkomstig uit alle windstreken. 

De leden van de ondernemingsraad komen gemiddeld 7 keer per jaar bij elkaar en vergaderen samen met de directie van USG People over belangrijke onderwerpen zoals de kwaliteit van de dienstverlening. 

Nieuwsbrieven

Alle uitgegeven nieuwsbrieven van de ondernemingsraad Flex kun je opvragen via orservices@usgpeople.nl.

Afvaardiging centrale ondernemingsraad

Zowel de werkgever als de flexmedewerkers hebben baat bij een goede werksfeer. In de Wet op de ondernemingsraden zijn de rechten, plichten en bevoegdheden van ondernemingsraden vastgelegd. De medezeggenschap voor flexmedewerkers bij USG People is getrapt vormgegeven. Vijf afgevaardigden van de OR Flex zitten in de centrale ondernemingsraad (COR). Hierin zitten ook leden van andere USG People ondernemingsraden. De COR behandelt concern brede aangelegenheden.

Contact ondernemingsraad Flex

Wil jij als flexmedewerker zaken bespreken, meer informatie, of heb je suggesties? Neem dan contact op met het Ambtelijk secretariaat: orservices@usgpeople.nl

Postadres OR Flex
Postbus 1
1300 AA Almere  

Contact

USG Restart
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere
Nederland

0800-7378278

KvK: Flevoland 29049529
BTW: NL 8073.28.790.B01