Over ons

Werk is waardevol voor iedereen

Werk doet goed. Als inkomstenbron én als invulling van je dag. Met doen waar je goed in bent, in een functie die bij je past, sta je met meer plezier in het leven. Dat geldt voor ons allemaal. Of je nieuwe baan nu voor het oprapen ligt, of je meer je best moet doen om kansen voor jezelf te creëren in een lastige arbeidsmarkt. Werk is waardevol voor iedereen. Wij zijn er voor iedereen.

USG Restart is er voor werknemers

Restart heeft het doel om mensen op de juiste plek te krijgen. Uiteraard in niet zomaar een baan, maar in dé baan die hem of haar op het lijf geschreven is. Bijvoorbeeld als je dreigt je baan te verliezen, je (langdurig) werkloos bent of als je niet meer blij bent met je huidige functie. Maar zeker ook als je chronisch ziek bent, lichamelijk of geestelijk beperkt of een handicap hebt. Wij bieden verschillende diensten aan als jobcoaching, arbeidsintegratie en outplacement.

Wat biedt USG Restart werkgevers?

Naast de begeleiding van mensen naar werk, staan wij ook klaar voor werkgevers als HR-dienstverlener en arbeidsdeskundig adviesbureau. USG Restart maakt al jaren werk van arbeidsintegratie. In de industrie, transport en logistiek, bij de overheid, in het onderwijs,  zorg en welzijn, telecom en energie en in de zakelijke dienstverlening. Via diensten zoals jobcoaching, sociale activering, duurzame inzetbaarheid, inclusieve arbeidsmarkt, arbeidsintegratie en outplacement.

Feiten en cijfers

Onderdeel van RGF Staffing

USG Restart is onderdeel van Start People en RGF Staffing. 

25 jaar ervaring

Al meer dan 25 jaar zetten onze medewerkers
zich in voor mens en organisatie.

100 coaches

Ruim 100 coaches werken verspreid over heel Nederland.

Jaarlijks 10.000 mensen geplaatst op de arbeidsmarkt

Onze ruim 125 coaches begeleiden jaarlijks 10.000 mensen naar hún plek in de arbeidsmarkt.

93% van onze klanten is tevreden

93 procent van onze klanten is tevreden tot zeer tevreden over ons.

Contact

USG Restart
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere
Nederland

0800-7378278

KvK: Flevoland 29049529
BTW: NL 8073.28.790.B01