Voor werkgevers

Outplacement werkgever

Visie USG Restart

Een betekenisvolle loopbaan voor iedereen. Dat is de missie van USG Restart! Om dit doel te bereiken zetten wij persoonlijke coaching en activerende testinstrumentarium in om de mindset van medewerkers te veranderen en de medewerker richting te geven bij zijn loopbaan- en ontwikkelingsvraagstukken. Deze inzet leidt tot concrete loopbaanstappen buiten de eigen organisatie en/of ontwikkeling in de huidige functie. Het denken vanuit talenten en de reële mogelijkheden van mensen staat centraal in onze aanpak. In onze outplacementtrajecten werken we met een blended aanpak, waarbij online instrumentarium het offline coaching en trainen versterkt.

Inhoud en aanpak outplacement traject

Outplacement trajecten bij USG Restart zijn gericht op het creëren van kansen op een nieuwe baan buiten uw organisatie. Onze coach begeleidt de medewerker tijdens zijn zoektocht naar passend werk. Kenmerken van de outplacement trajecten door USG Restart zijn

  • Maatwerk
  • Gericht op eigen regie en persoonlijk leiderschap
  • Begeleiding gericht op werk buiten Uw organisatie

De coach heeft een sturende en betrokken rol, haalt de medewerker uit zijn comfortzone en stuurt op positieve, realistische en concrete doelstellingen. Er is gemiddeld één keer per twee weken face-face contact tussen de coach en medewerker. Het outplacement traject is gericht op het zo snel mogelijk verkrijgen van een nieuwe functie buiten uw organisatie, inzicht krijgen in wensen en mogelijkheden ten aanzien van de loopbaan in de toekomst of het eventueel opstarten van een eigen onderneming. Om dit doel te bereiken worden er trainingen en gerichte interventies ingezet. De coach draagt proactief geschikte vacatures aan door gebruik te maken van het netwerk van de medewerker, van USG People en van zichzelf. Tijdens het traject kan de coach in overleg met de medewerker en Uw organisatie altijd bijsturen als dit wenselijk is om het doel van het traject te behalen. Onderstaand het traject visueel weergegeven.

Outplacement traject met USG Restart

Wilt u meer informatie? Vul het contactformulier in of bel: 0800 - 737 82 78 CONTACTFORMULIER

Contact

USG Restart
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere
Nederland

0800-7378278

KvK: Flevoland 29049529
BTW: NL 8073.28.790.B01