Voor werkgevers

Re-integratie 2e spoor

Visie USG Restart

Een betekenisvolle loopbaan voor iedereen. Dat is de missie van USG Restart! Om dit doel te bereiken zetten wij persoonlijke coaching en activerende testinstrumentarium in om de mindset van medewerkers te veranderen en de medewerker richting te geven bij zijn loopbaan- en ontwikkelingsvraagstukken. Deze inzet leidt tot concrete loopbaanstappen buiten de eigen organisatie en/of ontwikkeling in de huidige functie. Het denken vanuit talenten en de reële mogelijkheden van mensen staat centraal in onze aanpak. In onze 2e spoortrajecten werken we met een blended aanpak, waarbij online instrumentarium het offline coaching en trainen versterkt.

Inhoud en aanpak 2e spoor traject

Onze coach begeleidt de medewerker tijdens zijn zoektocht naar passend werk. Kenmerken van de 2e spoor trajecten door USG Restart zijn:

  • Maatwerk
  • Gericht op persoonlijk leiderschap
  • Begeleiding gericht op passend werk buiten uw organisatie

De coach heeft een sturende en betrokken rol, haalt de medewerker uit zijn comfortzone en stuurt op positieve, realistische en concrete doelstellingen. Er is gemiddeld één keer per twee weken face-face contact tussen de coach en medewerker. Het 2e spoor traject is gericht op het verkrijgen van een nieuwe functie buiten uw organisatie, inzicht krijgen in wensen en mogelijkheden ten aanzien van de loopbaan in de toekomst of het eventueel opstarten van een eigen onderneming.  Om dit doel te bereiken worden er trainingen en gerichte interventies ingezet. De coach draagt proactief geschikte vacatures aan door gebruik te maken van het netwerk van de medewerker, van USG People en van zichzelf. Tijdens het traject kan de coach in overleg met de medewerker en Uw organisatie altijd bijsturen als dit wenselijk is om het doel van het traject te behalen. 

Wilt u meer informatie? Vul het contactformulier in of bel: 0800 - 737 82 78 CONTACTFORMULIER

Contact

USG Restart
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere
Nederland

0800-7378278

KvK: Flevoland 29049529
BTW: NL 8073.28.790.B01