Gratis ontwikkeladvies

Samen met USG Restart kansrijk de crisis door!

Langzaam maar zeker krabbelt de economie weer op en wordt tegelijkertijd pijnlijk zichtbaar dat werkend Nederland te maken heeft met ingrijpende en veelal blijvende veranderingen. Door de coronacrisis is er nog steeds veel onzekerheid over de mogelijkheden om te blijven werken en helaas zijn veel mensen ongewild werkloos geworden. De tijd waarin we nu leven vraagt een groot aanpassingsvermogen en de bereidheid om te blijven investeren in de eigen ontwikkeling.

Om de gevolgen van de crisis te helpen verzachten en juist diegenen die geraakt (dreigen te) worden te helpen, stelt de overheid financiële steun beschikbaar.  Vanaf begin augustus kunnen werkenden én werkzoekenden zich kosteloos (her)oriënteren op arbeidsmarktpositie via een ontwikkeltraject via USG Restart.

Ben jij benieuwd waar jouw arbeidsmarktkansen liggen in deze crisistijd? Meld je dan snel aan!  

Wat houdt het ontwikkeladvies in?

Naast de gesprekken met de gecertificeerde loopbaanadviseur van USG Restart wordt jouw toekomstperspectief in kaart gebracht met onze arbeidsmarktwaardescan.

Resultaat 

  • Inzicht in jouw potentieel;
  • Inzicht in mogelijkheden op de arbeidsmarkt;
  • Concrete handvatten voor je inzetbaarheid en een realistisch persoonlijk ontwikkelplan als richtlijn voor jouw toekomst;
  • Regie over eigen loopbaan met haalbare stappen.


Voor wie?

Het ontwikkeladvies is voor alle werkzoekenden en werkenden (onder wie flexwerkers, zzp’ers en zelfstandig ondernemers). Een andere vereiste is dat je niet ziek bent. 

De subsidieregeling van het Ministerie van SZW, die het ontwikkeladvies mogelijk maakt, geldt tot eind december 2020 of zolang er budget beschikbaar is. USG Restart verzorgt de subsidieaanvraag bij het Ministerie van SZW. Het enige wat jij hoeft te doen, is je bij ons aanmelden via onderstaande button.

Voor meer informatie over de regeling lees je hier het nieuwsbericht dat is verspreid vanuit de Rijksoverheid. 


Vertrouwelijk

Deelname is vertrouwelijk en vrijwillig. Informatie wordt niet met derden gedeeld.

Meld je nu aan voor een gratis ontwikkeladvies Aanmelden

Contact

USG Restart
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere
Nederland

0800-7378278

KvK: Flevoland 29049529
BTW: NL 8073.28.790.B01