Voor werknemers

Outplacement werknemer

Misschien heb je op dit moment geen werk of verlies je binnenkort je baan. Een nieuwe baan biedt je nieuwe kansen. Je hebt vast al nagedacht over wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Eén ding is zeker: je wilt aan de slag. USG Restart helpt je graag op weg naar een leuke baan. Ook als deze niet voor het oprapen ligt. Met een baan die bij je past, sta je met meer plezier in het leven. Wil jij in de huidige arbeidsmarkt nieuwe kansen creëren voor jezelf? Start je traject bij USG Restart!

Voor wie?

Ons programma voor outplacement is bedoeld voor iedereen die op dit moment een nieuwe baan of uitdaging zoekt. Bijvoorbeeld omdat je weet dat er een reorganisatie aankomt in jouw bedrijf, waardoor je niet meer op je plek bent. Maar je bent ook welkom als je al langere tijd geen werk meer hebt, omdat je al eerder je baan bent verloren of omdat je langdurig ziek bent geweest.

Hoe?

USG Restart begeleidt je tijdens jouw zoektocht naar passend werk. We bieden jou een compleet en doordacht programma met stappen en instrumenten waarmee je je kunt onderscheiden in je sollicitaties. Tijdens een intakegesprek maak je kennis met je coach. In dat gesprek maken we een inventarisatie van je situatie en mogelijkheden. Tijdens het traject gaan we altijd op zoek naar het antwoord op de vragen: Wie ben ik? Wat zijn mijn talenten? Wat zijn mijn ambities en mogelijkheden? Hoe kom ik aan de juiste baan? Het traject is opgedeeld in verschillende fasen en afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden bepalen we de beste volgorde.

Slimmer Solliciteren

Ik word zelfstandig ondernemer 

 

Meer informatie? Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op. CONTACTFORMULIER

Contact

USG Restart
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere
Nederland

0800-7378278

KvK: Flevoland 29049529
BTW: NL 8073.28.790.B01