Ik word zelfstandig ondernemer

Een eigen bedrijf starten? Misschien ben je helemaal niet op zoek naar een andere werkgever en heb je besloten dat je zelfstandig ondernemer wilt worden. Een grote stap die van jou en je omgeving enthousiasme en doorzettingsvermogen vraagt. USG Restart heeft in de afgelopen jaren veel startende ondernemers begeleid. Onze ondernemerscoaches helpen je graag op weg naar succesvol zelfstandig ondernemerschap.

Zelfstandig ondernemer worden samen met USG Restart

Zit het ondernemen in je bloed en weet je al precies hoe je de markt gaat bewerken? Of twijfel je nog of het verstandig is om zelfstandig aan de slag te gaan? Dat je niet zomaar in het diepe wilt springen is logisch. Omdat je altijd een vaste baan hebt gehad of omdat je nu een uitkering hebt. Een coach van USG Restart helpt bij het inventariseren van je kwaliteiten, je ambities en jouw kansen en mogelijkheden. Aan de hand hiervan beslis je samen met je coach of je doorgaat naar het volgende traject: de voorbereiding.

Opstarten en begeleiding tijdens het ondernemerschap

Tijdens de voorbereiding stel je een ondernemingsplan op. Je coach adviseert en begeleidt je bij het stap voor stap uitwerken van dit plan. Ieder ondernemingsplan is uniek. Er staat onder meer in:

  • wie jij bent als ondernemer;
  • welk product je wilt aanbieden;
  • hoe de markt eruit ziet;
  • hoe je jouw promotie- en sales-activiteiten vorm geeft;
  • hoe je je organisatie en financiĆ«n inricht.

Naast individuele gesprekken met je coach kun je diverse ondernemerstrainingen volgen. En ben je eenmaal aan de slag? Dan biedt USG Restart je het eerste jaar alle praktische begeleiding die je nodig hebt. Samen met jou werken we aan een duurzame basis voor je onderneming.

Meer weten over het starten van een eigen bedrijf? Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op. CONTACTFORMULIER

Contact

USG Restart
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere
Nederland

0800-7378278

KvK: Flevoland 29049529
BTW: NL 8073.28.790.B01