Voor werknemers

Naar werk werknemer

Onze aanpak ‘Naar Werk’

USG Restart heeft een groot netwerk aan bedrijven. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor het vinden van een passende baan.

3 Fasen

1. Intake 

In de intake maak je kennis met je coach en bepaalt met hem de zoekrichting naar werk. Eventueel zetten we de USG Restart Talentscan in. Het resultaat is het Talentpaspoort en is direct na afloop beschikbaar. Het geeft je een overzicht van jouw talenten, competenties, drijfveren en capaciteiten en biedt praktische handvatten voor het traject.

2. Kompas naar werk

Naar aanleiding van de uitkomst van het intakegesprek en de Talentscan wordt een re-integratieplan opgesteld. De trajectonderdelen kunnen zowel individueel als groepsgewijs worden gevolgd afhankelijk van jouw mogelijkheden.

De basis van het traject is “Slimmer solliciteren”. Tijdens onze sollicitatietraining doe je inspiratie op van mede sollicitanten. Je krijgt slimme tips hoe je zo snel mogelijk aan een baan kan komen. Je leert een brief schrijven en hoe je een goed gesprek voert. Tussen de bijeenkomsten in, kun je in ons online portal video’s terugkijken met de belangrijkste tips.

USG Restart heeft een Social Media training waar je de mogelijkheden leert van werk zoeken via sociale media zoals LinkedIn en Facebook.

3. Het vinden van een baan 

Heb je een Wajong uitkering? Dan start de coach direct na de intake actief met jobhunting. Wij willen je zo snel mogelijk op een werkplek plaatsen waar jij je verder kan ontwikkelen. Wij leren jou om jezelf te presenteren tijdens een gesprek en laten je meedenken over zoekrichting en werkgevers.
Heb je een WIA uitkering dan zal de coach jou helpen om je eigen baan te vinden. We leren je jouw eigen netwerk in te zetten, gaan zelf ook op zoek naar banen voor jou en geven je inzicht hoe je je goed kan presenteren.

Netwerk in de arbeidsmarktregio

USG Restart maakt deel uit van RGF Staffing en staat daarmee midden in de arbeidsmarkt van betaald werk. Naast een ruim aanbod aan werkervaringsplaatsen heeft USG Restart ook toegang tot een groot netwerk van betaalde banen bij reguliere werkgevers. USG Restart heeft met een groot aantal (landelijke) werkgevers afspraken voor het in dienst nemen en houden van werknemers met een arbeidsbeperking en vervult namens hen de werkgeversrol.

Detacheren

USG Restart is zelf ook werkgever. USG Restart Detacheren plaatst kandidaten met een bijzonder talent bij reguliere werkgevers, op reguliere werkplekken. Je krijgt hier de kans om een vak te leren en je kunt daarna vaak een vervolg loopbaanstap maken.

Ons onderscheidend vermogen

Meer informatie? Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op. CONTACTFORMULIER

Contact

USG Restart
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere
Nederland

0800-7378278

KvK: Flevoland 29049529
BTW: NL 8073.28.790.B01